Dnevni boravci

 

Svatko želi ugodan i lijep prostor po svom ukusu i stilu. Dnevni boravak, organiziran kao zasebna prostorija ili kao višenamjenski prostor, je prostor u kojem se trebate osjećati ugodno s obitelji i s Vašim prijateljima. Namještaj za dnevni boravak treba ovo omogućiti.

Nakon izmjere i izrade idejnjog rješenja (Vašeg ili našeg) te računalne 3D projekcije, omogućit ćemo Vam uvid kako će Vaš namještaj stvarno izgledati u konkretnom prostoru Vašeg dnevnog boravka. Nakon eventualnih korekcija, pristupamo njegovoj izradi. Pri tom je definiran odabir materijala, boja, opreme, dizajn pojedinog komada namještaja i raspored elemenata u prostoru.

Sjedeće garniture, stolovi, vitrine, police, komode i ormarići, stijene s policama ili elementima, sa pozadinskom rasvjetom ili bez nje, stalci za TV, regali, ormari raznih izvedbi…sve ove i druge pojedinačne komade namještaja koje želite u svom boravku, u izabranoj boji, dizajnu i kompoziciji, kao nebrojeno mnogo puta do sada, izvest ćemo i za Vas. Ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć pri nedoumicama, možete se osloniti na nas.

Učiniti ćemo sve kako biste i Vi dobili namještaj koji će se najbolje uklopiti u Vaš prostor .