Kuhinje

 

Kako bi se što više prilagodili Vama, nudimo Vam mogućnost izrade namještaja po Vašoj zamisli, sa i bez ugradnje aparata i opreme, te izradu namještaja u koju je uključena nabava i ugradnja u namještaj opreme i aparata proizvođača čiji izbor prepuštamo Vama.

U svakom slučaju, nudimo elegantna, atraktivna i moderna rješenja, u bezbrojnim nijansama boja. Koristimo materijale vrhunske kvalitete, a ujedno i ekološki prihvatljive: iveral različitih debljina, MDF ploče (medijapan), furnirane ploče, puno drvo…

Pri izradi kuhinjskih elemenata prisutan je niz materijala vrhunskih dobavljača, raspolažemo bogatim izborom dekora, te okovima raznih dobavljača iz čije ponude možemo udovoljiti svakom Vašem zahtjevu u pogledu funkcionalnosti. Napominjemo i velik izbor opreme poput rasvjetnih tijela, aluminijskih profila, stakla i sl.

Vodimo računa i o maksimmalnom iskorištenju prostora i njegovoj funkcionalnosti bez obzira da li je izvedba kuhinje pravolinijska, L ili U oblika, ili moderno koncipirana kuhinja u višenamjenskom prostoru.

Na raspolaganju Vam je i naša stručna pomoć, a pružamo Vam mogućnost i naših rješenja koja su utemeljena na bogatom iskustvu uspješno izvedenih različito koncipiranih kuhinja.