Predsoblja i stubišta

 

Predsoblja

Predsoblje daje prvi dojam o nečijem domu, ali je ono i prvi glasnik dobrodošlice nakon radnog dana. Zato je bitno da i predsoblje bude estetski dotjerano, uz optimalnu iskoristivog prostora. Baš kao i ostale prostorije.

Pažljivim osmišljavanjem namještaja, predsoblje ćemo čvrsto povezati s ostalim dijelovima stana i uklopiti u njegov stil te će postati ugodan dio cjeline. Svakako, vodimo računa o funkcionalnosti predsoblja kao dijela stana, ali i odlagališta za odjeću i obuću.

Ukoliko želite provesti svoju zamisao, možete računati naš savjet i pomoć pri odabiru najboljeg rješenja i osloniti se na naše bogato iskustvo u uređenju i opremanju istih.

Stubišta

U izradi stubišta je bitno znati kvalitetno ga uklopiti u cjelokupni prostor, a dizajnom i bojom učiniti da postane još jedan element u oplemenjenju cjelokupnog prostora. Uz to vodimo računa o želji i zahtjevu naručitelja. Funkcionalnost pri tom nije zanemarena. Uz bezbrojne oblike i modele koji nam stoje na raspolaganju, u stanju smo izraditi sve vrste stubišta koja će se savršeno uklopiti u Vaš prostor neovisno o stilu interijera, njegovoj opremljenosti i namjeni.